Homepage | De Kroon | Neerijse

logo

melding

Zaterdag 23 maart zijn wij wegens een privé event tijdens de dag tot 18h uitzonderlijk gesloten, vanaf dan staan wij weer klaar om jullie te ontvangen!

Zondag 24 maart is er een koers ' De Grote prijs Ijselwiel 2024' in Neerijse. Onze Bistro is doorlopend en volgens de normale openingsuren geopend (11h-23h), maar vergeet zeker niet te reserveren vanwege de verwachte drukte.

!!! Let op: er zijn omleidingen en eenrichtingsverkeer. Gelieve rekening te houden met de regels van de wedstrijd. Dit wil zeggen: altijd de richting van de wedstrijd volgen, geen verkeer tussen de rode en groene signaalwagens en de instructies van de seingevers goed opvolgen.

IN DE KIJKER

In de kijker


test test test

Welkom bij Bistro De Kroon in Neerijse, Vlaams Brabant!

Ons doel is om van Bistro De Kroon een levendige horecazaak te maken, doordrenkt van de rijke tradities van het Delvaux-bier. Als authentiek restaurant in Neerijse streven wij ernaar om een unieke culinaire ervaring te bieden waarbij traditie en smaak samenkomen, aldus Iris, Benny, en Stephen, die met enthousiasme werken aan het heropleven van dit historisch pareltje.

Geniet van een warme sfeer, heerlijke gerechten en de unieke charme van onze bistro en ontdek de rijke smaken en tradities die onze keuken kenmerken. Tot binnenkort bij Bistro De Kroon, jouw favoriete restaurant in Neerijse

M E N U K A A R T
 ♥
 ♥
 ♥
 ♥
 ♥
 ♥
intro

Onze Visie

Bij Bistro De Kroon voelen we ons verbonden met het woord "GOESTING". Het staat voor warmte, verlangen en enthousiasme, maar ook voor lekker eten, drinken, fijne activiteiten, een rijk leven of een liefdevolle relatie. Kortom, dingen die je met volle 'GOESTING' doet. Dat we er dan ook naar streven om meer te zijn dan een brasserie of een bistro spreekt voor zich.

Daarnaast is het onze ambitie om uit te groeien tot een streekbelevingscentrum waar het Delvaux-bier de hoofdrol speelt en ook hier gaan we met volle 'GOESTING' voor.

Streekbelevingscentrum

Bij Bistro De Kroon staat het hoogwaardige Delvaux-bier centraal. Onze brouwerij en het laboratorium vormen het kloppend hart van onze locatie. Op regelmatige basis organiseren we verschillende activiteiten. Variërend van boeiende rondleidingen tot inspirerende bedrijfsevents en teambuildings, waarbij het unieke karakter van Delvaux altijd centraal staat.

Zo streven we ernaar een vat (Delvaux) vol geschiedenis te creëren, een levendige plek waar de passie voor Delvaux werkelijk tot leven komt.

Onze Bieren

OPENINGSUREN

maandag-dinsdag: gesloten

woensdag-donderdag-zondag: 11h-23h
keuken open van 12h-14h en van 18h-21h30

vrijdag-zaterdag: 11h-24h
keuken open van 12h-14h en van 18h-21h30