Het Team | De Kroon | Neerijse

Uitzonderlijk gesloten

Op zaterdag 22 juni openen we pas om 18 uur, omdat we eerder op de dag uitzonderlijk gesloten zijn vanwege een privĂ©-evenement. Maar we hebben goed nieuws: ook jij kan je eigen feestje bouwen in onze zaal!

 Contacteer ons

×
Het Team De Kroon Neerijse | TableFever

Het Team

Benny, Iris en Stephen zijn de drijvende krachten achter dit project. Met elk hun eigen karakter en unieke vaardigheden streven zij ernaar om de brasserie/bistro naar ongekende hoogten te tillen. Hun gezamenlijke passie voor horeca is ontstaan op jonge leeftijd, en door de jaren heen hebben zij geleerd wat er nodig is om uit te blinken in deze branche.

De combinatie van hun rijke ervaring, grenzeloos enthousiasme en een gezamenlijk doel maakt van Bistro De Kroon een plek waar zowel jong als oud zich thuis zullen voelen. Bij ons draait het niet enkel om culinaire hoogstandjes, maar ook om de warme en gastvrije sfeer die ons team met zich meebrengt.

Benny, Iris en Stephen heten jullie van harte welkom en kijken reikhalzend uit naar jouw bezoek aan Bistro De Kroon! Laat ons samen genieten van de unieke smaken, gastvrijheid en gezelligheid die deze plek te bieden heeft.